Masini profesionale de carotare SHIBUYA

Masini profesionale de carotare beton si caramida fabricate in Japonia pentru profesionistii din domeniul carotarii.

– cu 2 ani de garantie

SHIBUYA JAPAN

Masini de carotat beton japoneze

TS-095 Mai multe informatii

Cea mai vanduta masina de carotare Shibuya pentru lucrari de carotare cu diametre mici, clasa mica, greutate de numai 9.6kg , foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 60mm (H1012) si 120mm(H1011). Masina de carotare beton profesionala pentru diametre mici cu motor puternic de 1600W!

TS-165 Mai multe informatii

Cea mai vanduta masina de carotare Shibuya pentru lucrari in apartamente, clasa medie, greutate de 14,6kg motor + cadru, foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 180mm. Masina de carotare beton profesionala cu motor puternic de 2100W! Ideala pentru gaurile de centrale termice si de hota.

TS-255 Mai multe informatii

Cea mai vanduta masina de carotare Shibuya, clasa medie, greutate medie, foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 250mm. Masina de carotare beton profesionala cu motor puternic de 3450W!

TS-405 Mai multe informatii

Cea mai versatila masina de carotare Shibuya, clasa mare, greutate 37,7kg, foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 400mm. Masina de carotare beton profesionala cu motor puternic de 3450W si 3 viteze de angrenare! Masina profesionala ideala pentru carotari cu diametre Ø200mm-Ø400mm. 

TS-605 Mai multe informatii

Cea mai PUTERNICA masina de carotare Shibuya, clasa mare, greutate 63.5kg, foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 600mm. Masina de carotare beton profesionala cu motor puternic de 3450W! Folosita in carotari mari si foraje adanci in caramida uscata.

RH-1531 Mai multe informatii

Cea mai versatila masina de carotare Shibuya, clasa medie, greutate medie, foarte puternica si cu diametru de carotare pana la 180mm. Masina de carotare beton si caramida profesionala cu motor puternic de 1600W! Poate fi folosita pentru carotari manuale cat si – optional – montata pe stand de carotare.

TSH-165 Mai multe informatii

Versiunea de Shibuya HH1531 montata pe stand de carotare, clasa medie, greutate medie, exceleaza la carotari cu diametru mic si mediu cu un range cuprins intre Ø12mm si Ø182mm. Masina de carotare beton si caramida profesionala cu motor puternic de 1600W!

AVANTAJE TEHNICE

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

Greutate optimizata motor Shibuya

Greutate mai mica a motorului

Folosind o tehnologie avansată de turnare, turnare sub presiune si injectie de plastic, greutatea pieselor externe a fost redusa. Pentru a reduce greutatea in interiorul cutiei de viteze, se fac gauri in fiecare angrenaj posibil, discurile de alunecare pentru ambreiaj sunt mutate in locasul unei roti dintate si a fost adoptat arborele tubular gol de angrenare. Aceste reduceri de greutate au fost realizate fara a sacrifica durabilitatea. Peste 60 de ani de experienta in fabricarea masinilor de carotare diamantata ne permit sa realizam acest lucru.

Coloana hibrida usoara de carotare Shibuya

Coloana hibrida

O carcasa exterioara hibrida din otel extrudat combinata cu un miez de aluminiu pentru a face coloana extrem de rigida, durabila și usoara. Aceasta caracteristica este standard pe modelele TS-165, TS-405 și TS-605 cu baza fixa. Aceasta tehnica permite folosirea unui otel mai subtire pentru reducerea greutatii coloanei de carotare.

Bloc transportor cu role Shibuya

Role pe 2 si 4 laturi ale blocului de transport

Blocul de transport al motorului ruleaza pe role de otel durabile, spre deosebire de placile de frecare utilizate la modelele vechi. Reduce rezistenta, abraziunea si uzura pe blocul si coloana de transport, beneficiind in acelasi timp de miscari de inaintare mai fine si rigiditate mai mare. Imaginea este de la rolele pe 4 laturi ale modelului TS-605. Celelalte modele utilizeaza un sistem de role pe două laturi.

Cutie de viteza cu 1-3 trepte

Pana la trei trepte de viteza pentru carotare cu cuplu mare de rotatie sau cu viteza marita.

Comutator pornire / oprire

Comutator incorporat cu protectie la suprasarcina a motorului, protectie marita pentru functionare indelungata.

Maner de avans comutabil

Pozitionarea convenabila a manerului de avans pe ambele fete ale masinii de carotat.

Dispozitiv P.R.C.D.

Dispozitivul de curent rezidual portabil (P.R.C.D.) opreste automat alimentarea cu electricitate in caz de scurgere electrica. Standard pe toate masinile de carotare Shibuya.

8 motoare disponibile

Cele 7 motoare de carotat pe stand si 1 motor de carotare manuala, asigura toate tipurile de carotare intre 12mm-600mm in beton si 12mm-180mm carotare manuala in zidarie.

Coloana patrata de 50mm, 60mm sau 73mm

Coloane patrate din otel solid ce asigura rigiditatea ansamblului in timpul carotarii. Optimizate pentru fiecare masina de carotat.

Intrare pivotanta pentru apa

Robinet cu mai multe pozitii. Alimentarea cu apa convenabila cu rotire la 360 grade.

3 coloane standard disponibile

Trei versiuni de coloane a standului de carotat: 800mm, 1000mm si 600mm+200mm(trusa). Marimi custom pana la 2000mm.

2 versiuni de talpa stand

Doua versiuni de talpa a standului de carotare : rigida si reglabila la unghi.

Masini de carotat optimizate

Masini ideale pentru lucrari de dimensiuni mici, mijlocii si mari – de la 12 mm pana la 600 mm, optime pentru lucrari de carotare in mediu casnic si pe santiere.

Include inel colector

Include un inel colector apa – foarte util cand se doreste colectarea apei folosite la carotarea betonului. Modelele TS-095, TS-165, TSH-165 si TS-255 vin insotite de un inel WCR-180 sau WCR-130.

Trusa de scule de reglaj

Chei de reglaj a masinii si un lasso pentru scoaterea facila a betonului carotat din gaura.
× Salut! Ai intrebari?