• 0766485689
  • 0766537291
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tu faci bani din carotarea betonului?

Este o intrebare prea directa, nu?

     O intrebare care mi-a fost pusa de foarte multe ori pe parcursul activitatii mele, de catre clienti, de catre prieteni, de catre curiosi, de catre concurenta :). Raspunsul meu a fost unul intotdeauna pozitiv, deschis si a confirmat ceea de toti profesionistii din industria carotarii pot sa aprobe. Da, se fac bani din asta!

Cati? Depinde... Cu cat inveti mai multe in acest domeniu si cu cat investesti mai mult, cu atat poti sa castigi mai bine, sa ai o rata de castig care sa iti permita dezvoltarea tehnologica, sa formezi un brand puternic pe piata si nu in ultimul rand - mai multi bani, mai multi bani, mai multi bani. Banuiesc ca acesta este motivul pentru care citesti acest articol, asa ca sa trecem la treaba. 

La inceput de drum suntem mai preocupati sa facem bani, sa supravietuim, dupa care, usor - usor banii incep sa apara si devenim mai increzatori in ceea ce facem. Aceeasi formula se aplica si in domeniul carotarii betonului. In urmatoarea etapa vei dori sa faci banii din carotare ceva mai usor.  Daca se poate, de ce nu si mai rapid, nu? Tuturor ne-ar prinde bine un timp liber in plus pe care sa il petrecem asa cum ne place.

 

Deci cum faci asta?