• 0766485689
  • 0766537291
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Inele colectoare apa cu autofixare folosite in procesul de carotare a betonului

Inele cu autofixare pentru carotare umeda beton

- Foarte utile atunci cand se doreste limitarea imprastierii apei folosita in carotarea betonului si atunci cand nu exista sistem de prindere al inelelor de captare. Se pot folosi cu toate masinile de carotat, nu au nevoie de sistem de prindere, se auto-fixeaza pe perete atat timp cat sunt cuplate la un aspirator de umed in functiune. Diametru de Ø 130 mm sau Ø 180 mm, in functie de diametrul de carotare dorit. Diametrul de Ø 130 mm poate fi montat mai aproape de coltul peretilor. Pot fi folosite atat pe pereti cat si pe pardoseli.

Inele colectoare apa

Marimi disponibile in mm
  • WCR 130 - se poate folosi la toate gaurile prin carotare umeda pana la diametrul de Ø 130mm
  • WCR 180 - se poate folosi la toate gaurile prin carotare umeda pana la diametrul de Ø 180mm

Informatii - preturi si disponibilitate

Specificatiile si aspectele produsului pot fi modificate fara notificare prealabila.

Garantie 2 ani

Toate masinile Shibuya au 2 ani de garantie atat pentru persoanele fizice cat si pentru firmele specializate in carotare. Calitatea componentelor si fiabilitatea acestora fac posibila aceasta garantie.

Service rapid

Asiguram service rapid la toate masinile Shibuya. Reparatiile se fac cu piese din stoc. Daca reparatia dureaza mai mult de 48 de ore de la receptie, asiguram masina de carotat la schimb pe perioada reparatiei.

Posibilitate LEASING

Posibilitate de achizitionare in sistem de leasing cu una din bancile partenere. Posibilitatea incheierii unei polite de asigurare.