Durabilitate mare cu greutate redusa

Durabilitate mare cu greutate redusa.s pro 03


Utilizarea tehnologiilor avansate de matritare, turnare sub presiune si injectare a plasticului sub presiune reduce greutatea partilor exterioare. Pentru a reduce greutatea in interiorul cutiei de viteze sunt efectuate gauri in fiecare pinion posibil, ambreiajul este relocat in cavitatea pinionului si arborele are o structura golita. Am realizat aceste reduceri de greutate fara a sacrifica  durabilitatea. Motivul pentru care se pot efectua aceste sarcini este ca avem mai mult de 40 de ani de experienta a face masini de carotat. Stim unde putem reduce greutatea fara a afecta performanta si durabilitatea masinilor.

  • Durabilitate mare cu greutate redusa
  • Putere mare cu motor de dimensiuni mici
  • Zgomot redus cu capacitate de ventilare marita 

 

stand carotareColoana hibrida

 

Un invelis exterior din otel hibrid extrudat combinat cu un miez de aluminiu pentru a face coloana de o mare rigiditate, durabila si usoara. Aceasta caracteristica este standard pe modelele TS-132, TS-162, TS-402, TS-403 si TS-603 cu baza fixa.

 

Comutator diferential PRCD

PRCD

Comutatorul diferential ( PRCD ) opreste curentul electric daca detecteaza scurgeri de curent.

 

2 si 4 role laterale pe blocul transportator

carucior carota

Blocul transportator al motorului se deplaseaza pe role durabile din otel. Acest lucru reduce rezistenta la inaintare, abraziunea si uzura blocului transportator si al coloanei in timp ce operatorul misca mai lin motorul pe coloana mai rigida. Imaginea este de la blocul transportator al TS-603 cu 4 role laterale.  Celelalte modele folosesc sistemul cu 2 role laterale

 

Caracteristici:s pro 07


Ventilarea este proiectata sa previna ca apa sa curga in interiorul motorului si are o capacitate mare de racire.

 

 

 s pro 08

Protectorul circuitului este localizat pe corpul motorului si asigura protectia la suprasarcina a acestuia.

Robinet de intrare a apei rotativ

s pro 10

Robinetul de intrare a apei se invarte la 360 grade pentru a permite accesul usor in locuri dificile de lucru.

 

Inel de colectare

colector

Inelul de colectare a apei reziduale si suportul de prindere al acestuia sunt accesorii standard pentru modelele TS-092/132/182/252

 

Maner avans interschimbabil

s pro 12

Mutarea manerului de avans se poate face foarte usor, atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta pentru adaptarea la conditiile de lucru. Nu sunt necesare scule pentru schimbarea manerului.